Våra produkter:
   Kameraövervakning
        Digitala kameror
        Video encoding
        Video decoding
        Videoanalys
        Bra att veta..
   IT-utrustning
   Nätverk &
   kommunikation
   Säkerhet
   Installationer
   Drift
   Webbproduktion
   Företaget:
   Aktuellt
   Kunder
   Om AGRIIT
   Kontakt
  Tillverkare
 
 
 
  Aktuellt just nu!  
     
  Den 18 oktober släpps uppdateringen till windows 8, kallad 8.1. Uppdateringen är gratis men fortfarande utan Startknapp!  
     
     
  Copyswede-avgiften tas fr o m 1 september även ut på annat än "rena" externa lagringsmedia. Datorer, surfplattor med inbyggt inne och spelkonsoller med inbyggt minne, m.m. är nu också föremål för avgiften. För en dator rör det sig om en prishöjning med max 80 kr.  
     
     
  Windows 8 har lanserats världen över. Det nya operativsystemet har fått blandat mottagande då det på många sätt kräver ett nytt sätt att arbeta. Våra business datorer kommer dock om inget annat önskas att fortsätta levereras med Windows 7 pro.  
     
     
  Många nya modeller av digitala kameror har nått marknaden under vintern. Framför allt Vivotek har släppt många spännande nyheter. En klart lägre prisbild bör leda till att en del av deras nya produktlinje kommer ge andra märken hård konkurrens. Kontakta oss för en uppdaterig av Er utrustning.  
     
     
  Priserna på hårddiskar har i vissa fall tredubblats den senaste månaden som en följd av översvämningarna i Thailand. Nästan hälfen av produktionen av hårddiskar sker just här. Då hårddiskarna är en relativt hög kostnad i datorproduktionen för-
väntas även priserna på nya datorer öka.
 
     
     
 

Vi är stolta över att ha blivit certifierade återförsäljare av Aimetis produkter. Aimetis är världsledande inom området videoanalys. Förstklassig programvara som gör att man får full valuta för sin kamerainvestering! Läs mer om videoanalys här >>

 
     
     
 

Windows 7 gör just nu sitt intåg över världen. Kontakta oss så kan vi diskutera Ert behov av nya maskiner eller en uppgradering av Era operativsystem.

 
     
     
 

Acer har rönt stor framgång med sina nya serier Apsire One och Travlemate Timeline. Aspire One med 10.1 tums skräm och vikt på 1.15 kg för alla på resande fot som oftast bara behöver tillgång till mail och surf. Timeline modellerna med batteritid upp till 8 timmar klarar att plocka med kontoret ut under en hel arbetsdag. Kontakta oss för mer info.

 
 

 
     
 

Distansövervakning och distansarbete kräver säkra lösningar - fråga oss om våra nya, mycket prisvärda VPN-system! För en låg kostnad flyttar Ni med Er t.ex. övervakning av produktionen vart Ni än befinner Er via fasta internetförbindelser, bredbandsuppkoppling eller mobilt bredband.

 
     
     
 

Hur säker uppkoppling har Ni? Kör Ni kvar på hubbar av äldre datum och med låg kapacitet? Är antivirusprogram och windows uppdateringar på plats och uppdaterade? Låt AGRI IT göra en HÄLSOKONTROLL på Era system! En uppdatering av hård- och mjukvara kan vara skillnaden mellan ett tråkigt, trögt system och ett lättarbetat!

 
     
     
 

Under början av året har de stora tillverkarna av digitala kameror släppt många nya spännande produkter. Axis har bland annat kommit med ännu fler kameror som stöder H.264 för bättre videokompretion. Vivotek har släppt en fast domekamera med IP klassad, uppvärmd kapsling som endast drivs via Power over Ethernet!

 
     
     
 

För tillfället finns det ganska gott om rekonditionerad utrustning på marknaden till attraktiva priser. Stationära Pentium 4, som klarar de flesta kontorsgöromål är mycket prisvärda!

 
     
     
 

Under december månad kommer vi att presentera några riktiga tomteklappar här på webben! Missa inte tillfället att skaffa företaget - dig själv eller familjen något "lite extra" till jul!

 
     
     
 

Vi förlänger succén och erbjuder 10 % rabatt på installationskostnaden vid installation av övervakningskameror fram tom årsskiftet!

 
     
     
 

Passa på vårt hösterbjudande och spara pengar!
Under oktober månad erbjuder vi 10 % rabatt på installationskostnaden vid installation av övervakningskameror!

 
     
 

 

 
 

Möt oss på Borgeby fältdagar den 25-26 juni! Vi visar i huvudsak övervakningskameror och hur de kan användas. Mässan har c:a 160 utställare och närmare 10 000 besökare. Borgeby slott, strax utanför Löddeköpinge se skyltar och kom till monter 22 i stortältet!

Kom och prata IT med oss och missa inte våra mässerbjudanden på bärbara och stationära datorer!

 
     
     
     
     
     
     
 

 

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
Copyright © 2008-2013 AGRIIT
Senast ändrad 2013-10-15