Våra produkter:
   Kameraövervakning
        Digitala kameror
        Video encoding
        Video decoding
        Videoanalys
        Bra att veta..
   IT-utrustning
   Nätverk &
   kommunikation
   Säkerhet
   Installationer
   Drift
   Webbproduktion
   Företaget:
   Aktuellt
   Kunder
   Om AGRIIT
   Kontakt
  Tillverkare
 
 
 
  Vi bygger och designar ditt behov av nätverkslösningar genom:
  Serverinstallationer
Servern är hjärtat i nätverket. Beroende på företaget omfattning kan den vara av olika storlek och beskaffenhet.

Enmansföretaget har förmodligen ingen server alls, de tjänster som krävs här kan istället ersättas av en router och en pc.

Det mindre företaget med 3 - 5 medarbetare kanske behöver en NAS-lösning. Här talar vi om en mycket enkel form av server som har som viktigaste uppgift att dela filer bland användarna.

För lite större förtag krävs en dedicerad server (och med server menar vi en särskillt kraftfull dator som är byggd för att vara igång dygnet runt). Operativsystemet håller koll på alla resurser och rättigheter i nätet. Endast behöriga får komma in i systemet och alla resurser läggs upp på ett centralt ställe, vilket underlättar löpande administration och säkerhet.
 
  Kommunikationslösningar
På resande fot vill Ni kanske kunna nå e-post och filer på ett betryggande sätt. Ni kanske endast vill kunna ligga på soffan och göra färdigt det sista för dagen. Vi kan göra kommunikationslösningar för stora och små behov.
 
  Lagringslösningar
Data som produceras är det vikigaste Du äger! Lagra Dina data på rätt sätt och på rätt plats. Behöver flera medarbetare dela på samma information måste de finnas tillgängliga på rätt sätt!
 
  Trådbundna nät
Det traditionella sättet att koppla samman ett nätverk. I vissa situationer kan detta vara att föredra, framförallt om det är stora datamängder som skall förflyttas. Kapaciteten i ett trådbundet nät är högre än i trådlösa. AGRIIT utför kabeldragning och kontaktering samt förser Er med all typ av aktiv utrustning som kan krävas.
 
  Trådlösa nät
När friheten väger tyngre än kapaciteten väljs ett trådlöst nät (naturligtvis och väldigt ofta används båda typerna av nät för att komplettera varandra). Inga sladdar att hålla reda på och man kan förflytta sig var som helst inom nätets täckningsområde. AGRIIT är specialicerade på trådlösa nät där längre räckvidd och bättre kvalitet önskas.
 
     
   
  HP Proliant ML350P Gen8 server  
     
   
  Netgear ReadyNAS 314 serien  
     
   
  Cisco Catalyst 2960 serie switch  
     
   
  ZyXEL NWA 1100-N accesspunkt  
     
   
Copyright © 2008-2013 AGRIIT
Senast ändrad 2013-10-15